Irodalomról, versekről, könyvekről és a szép magyar beszédről.

Pirinéni Irodalmi Blogja

Pirinéni Irodalmi Blogja

Józan paraszti ésszel.

2015. július 29. - pirineni
Ázsiai, Afrikai menekült özöne foglalkoztatja a ma emberét Európában. Amerika, pont ezt a tényt akarta magának elérni. Sikerült. Azért tette, mert a gazdasága ebből jó nagyot profitált. Amíg Európa valamennyi országa, ezzel a kínos helyzettel és hatalmas gonddal van, és volt elfoglalva, ezt a lehetőséget, alaposan kilehet használni, és meg is tették. Gondoljunk az Obama felhívására az Orosz embargó bevezetésére, ebből Amerika több mint 10 % gazdasági profitra tett szert, míg Európát alaposan meggyengítette.                                                                     A másik tény: A Kereszténység felszámolása. Fontos tudni mindenkinek, hogy a keresztényember Istenfélő és a legnagyobb közössége Európában él. Az Iszlám hitű nép, kezdetektől fogva Világuralomra tört. Az erejük a túlszaporodásukban van,
A kereszténység tanítása: Ne ölj, Ne lopj stb. Az Iszlám vallásról ez nem mondható e!, Hiszen valamennyien láttuk, a lefejezett embereket, akikért váltságdíjat követeltek, de nem kaptak, megölték őket, A Vezetőik, ezt a tettüket felvállalták. Tudom vannak az áradat között szerencsétlenek is. De van egy közmondás: Másnak búját- baját nyakába venni nem bolond.-  A mi kis országunk, elég nagy veszteség után, amit szintén Amerikában hoztak össze,  most került volna egyenesbe, és jön - jön a hatalmas áradat, ami szellemileg, lelkileg, és sajnos gazdaságilag is az országunkat tönkre teheti. Ma, arról szól egyeseknél a fáma: hogy az Európai országok befogadják Őket, mi csak átmenőország vagyunk. Csak nem gondolják az igen Tisztelt támogatók, hogy ezek a képzetlen emberek szépen, nyugodtan, bárhol a betevőjükért dolgozni akarnak, a jövőjüket megteremteni, és békében élni.
Ezek az emberek nem tudnak az Európai közösségbe beilleszkedni, mert teljesen más a világnézetük.                   Láttuk mit műveltek Franciaországban és egyéb helyeken. Lásd, az egykor kivándorolt magyarokat, mind haza jött, vagy haza akar jönni. Ezt nevezzük mi, magyar emberek, gyökereknek.                                                               Akár milyen hatalmas lombja nő egy fának, ha a gyökerét elveszti kiszárad, kidől, ez a tény vonatkozik valamennyi emberre a Földünkön. Egységes Európai rendelkezés kell. Elég sok Ország választások előtt áll, úgy érzik a Vezetőik, a hátra hagyott terheket, nem nekik kell megoldani. Ezt nevezzük strucc politikának.
Tisztelettel köszönöm, ha elolvastad.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirineni.blog.hu/api/trackback/id/tr547662848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása