Irodalomról, versekről, könyvekről és a szép magyar beszédről.

Pirinéni Irodalmi Blogja

Pirinéni Irodalmi Blogja

Józan paraszti ésszel gondolkodom.

2015. augusztus 02. - pirineni
Mindennap végig olvasom a Facebookon megjelent kétségbeesett alig félreérthető írásokat. Csak töri az ember a fejét, hogy ilyenkor mit kellene javasolni, ami úgy lehet semmire nem jó, de hátha némi erőt is sugározhat az egyszerű ember, már persze csak azoknak akik elolvassák. Amennyiben az oldalon írók nem túloznak, a határmentén borzalmas helyzet van,és amit a Média felelősen bemutat. Nem tudhatjuk, hogy milyen Európai szerződések vannak ezen ügyekben aláírva, amit a kormány és a rendfenntartók kötelesek betartani Tisztába van minden vezető azzal, hogy az emberek védelme nagyon fontos. Látjuk és halljuk, Európa szerte a borzalmakat. Csak ezért jut az eszébe sok-sok segíteni akarónak, hogy a katonaság, a rendőrség, a polgárőrség, és mondanám még a "Nemzeti Gárda Jobbos alakulatát",is, akik mostanra eltűntek a rengetegben mint a vadnyom. A szavukat sem lehet hallani.Hova lettek? Feloszlottak? 
Kérdezhetném, hogy mi történt velük, hol vannak a bakancsos ifjak, akik rendet akartak a hazánkban a békében tenni? Nem tudom.
A józan paraszt ész azt diktálja, hogy, akik tehetik, lehetőségük van, és a határhoz is közelebb vannak, azoknak bizony ki kell állni, mert a hazánk nem eladó, sem Ázsiának, sem Afrikának, sem azoknak, akik ezt a borzalmat a védtelen emberek nyakába zúdították. Tudom, lehetnek a kerítés túloldalán ártatlan emberek, gyermekek is, de ahol fát vágnak, ott forgács is hullik. Bár a Médiát nézve," valamennyit," az ember, nem egy elcsigázott holtra éhezett és lesoványodott ember áradatot lát, hanem tisztán kimosakodva, okos telefonokkal felszerelve, igazi férfi embereket, akiknek a koponyájukba nem láthatunk bele. Úgy 80 % ban szerintem mind harc edzettek. Magam részéről, annyit láttam,nem egy éhescsapat rohanta le az egész Európát, hanem egy ártó szándékú tömeg. Amikor szükség lesz rá, ezek az emberek, ölnek, rabolnak, nőket erőszakolnak meg, csak minél előbb a céljukhoz jussanak Az előszeretettel nyilatkozó baloldali vezetőket arra kérjük, üljenek be a kocsijaikba és fáradjanak le a határra, beszéljenek ezekkel a tömegekhez, talán jobb belátásra tudják őket bírni, amennyiben ez még sem megy nekik, akkor a jelenlegi kormánynak a megbuktatása a céljuk Amerikával karöltve.

A bejegyzés trackback címe:

https://pirineni.blog.hu/api/trackback/id/tr797674222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása